Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Trisuit Taymory T18

 

Taymory es una jove però experimentada empresa catalana especialitzada en facilitar-nos els materials téxtils necessaris per a la pràctica del triatló o qualsevol de les seves 3 modalitats per separat amb total garantia de qualitat, disseny i comoditat.

 

El material que hem possat a prova en aquest cas es un trimono, que de fet aparentment seria molt similar al típic mono ciclista, amb alguns detalls molt específics per a la modalitat que son els que diferencien clarament les 2 prendas.

 

Partint de la base de que aquesta prenda està pensada per a nedar, anar en bicicleta i posteriorment córrer a peu, se li requereixen una serie de característiques específiques que així ens ho permetin fer i una prenda hidrófuga fabricada amb 4 panells de Licra Ketta d’aproximadament 70 % poliester i 30 % d’elastómer de 240 gr./m2 amb una gran cremallera posterior de màxima seguretat amb tirador de Poliester Fixedt, punts de silicona a l’interior dels elàstics o un estudiadíssim tall son els que ho aconsegueixen.

 

La badana es possiblement la part més important ja que serà la que ens aportarà la comoditat en el sector de ciclisme, en aquest cas es una badana mínima, recomanable per a tot tipus de distancies, de secat ràpid, 4 mm. de gruix i una densitat de 40 Kg./m3.

 

La cremallera per tancar el trimono seria també una diferencia important ja que aquesta està situada a la part posterior i dispossa d’una llarga cinta per a facilitar-ne el tancament i/o obertura, conegut el mecanisme es tant senzilla d’usar com si la tinguessim situada a la part frontal.

 

El tall que té la prenda també es lleugerament diferent al mono de ciclisme ja que per facilitar el primer sector (la natació) el mono de Taimori no té mànigues que poguessin molestar al moviment dels braços i la part frontal es considerablement alta. El teixit s’aixuga sorprenentment ràpid, badana inclossa, de forma que quan fem les transicions no notarem cap molestia típica de la roba mullada i quan ens volguem donar compte, al segón sector que es el ciclisme, ja tindrem el trimono totalment eixut! Un altre detall a tindre en compte es el fet de que aquest tipus de prendas no tenen butxaques de forma que evitem que l’efecte “xarxa de pesca” ens ralentitci mentres nedem.

 

Per al tram final dels triatlons també té interessants detalls aquesta prenda ja que a la seva part interior trobarem un tros del mateix tipus de Licra Ketta en forma de T situat just entre les cames per la seva part inferior i les caderas per la part superior de forma que amb els moviments normals de la carrera a peu, gracies a aquesta part no notarem cap mena d’incomoditat a la zona íntima màsculina.

 

Quan adquirim un trisuit hem de tindre clar quin serà l’ús que li donarem, es una prenda molt específica, d’elevades prestacions i tant cómode que mentres la portem ni tant sols la notarem, però si la volem fer servir per a entrenar, ho haurem de fer sempre combinat amb altres prendas o accessoris que ens permetin dur allò que no necessitem en competició com puguin ser les claus de casa, documentació, eines o alimentació. Nosaltres ho hem estat usant tant per entrenar i competir en triatló com per a les 3 modalitats per separat i sempre (tenint en compte les limitacions indicades) ha obtingut un resultat excel·lent… El trisuit Taymory T18 ja es una de les nostres prendas indispensables!

 

Finalment també recordarem que al tractarse d’una empresa de proximitat, a Taymory saben cuidar els detalls i per una petita diferencia económica ens permeten fer personalitzacions per a equips o clubs i fins i tot a nivell individual amb el nom de cadascú segons la reglamentació FETRI per a competició.

 

 

Galeria d'imatges de Taymory Trisuit T18.

 

 

Fitxa técnica

Colors: Personalitzable 100 % els 4 panells.

Talles: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL i XXXXL.

 

PVP: 100,00 €.

 

Web: taymory.

 

Distribueix: Taymory.

 

Publicat el 20/06/13.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F