Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

consells de mecanica i pilotatge

 

Canvi de pedals

 

Una operació molt senzilla però amb 2 sistemes diferents per dur-la a terme ... El canvi de pedals el podrem fer (segons els models de pedal)  amb la clau plana de 15 per la part de l’eix que queda entre el cos del pedal i la biela o amb la clau Allen de 6 per l’interior de la rosca de la biela collant per la base de l’eix del pedal.

 

Per apretar o afluixar els pedals sempre hem de tindre en compte que els pedals van roscats en el mateix sentit de la marxa de forma que el del costat dret l’apretarem girant l’eix en el sentit de les agulles del rellotge mentres que el pedal esquerra apretarà en sentit “anti-horari” i lógicament ambdòs pedals s’afluixaràn en el sentit contrari de la marxa.

 

Canviar els pedals es tant senzill com afluixar el pedal que volguem treure, segons quins models ho farem amb la clau plana fixe de 15 o amb la clau Allen de 6 mm. sempre girant en sentit contrari a la marxa. Amb les bieles sense pedals aprofitarem per a netejar la zona i greixar les rosques abans de tornar-hi a muntar els pedals sempre girant l’eix del pedal en el mateix sentit de la marxa, assegurant-nos que quedin ben apretats ja que si no fos així amb el gir continuat i la pressió del pes del ciclista s’afluixarien fent malbé les bieles, que generalment son d’alumini, material més tou que l’acer o titani dels eixos dels pedals.

 

 

Publicat el 23/04/13.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F