http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Casc Catlike Mixino

 

Afincada a Murcia es trova una de les marques de referencia a nivell mundial tant de cascs o sabatilles per a ciclistes com fins i tot d’ulleres per a la pràctica esportiva i es que Catlike es una de les grans empreses que al llarg de 20 anys de treball i desenvol·lupament de excel·lents productes, actualment es pot pendre com a referencia de cap a on anirà el sector del ciclisme a nivell grlobal.

 

Dissenyat i evol·lucionat amb els ciclistes professionals com a objectiu, aquest es un dels cascs de refderencia a nivell mundial ja que adopta sol·lucions de tecnologia punta a tots els nivells, per forma, pes, ventil·lació, materials o estètica entre d’altres.

 

La construcció en forma d’apanellat d’abella li aporta una estructura resistent amb el mínim material necessari alhora que en cas d’impacte redistribueix els efectes de les forces generades al punt d’impacte cap a les altres areas de proximitat, minimitzant així les conseqüències que podria rebre el nostre cap. Aquesta carcassa plàstica externa està fabricada “In-Mold” i la part interior de Aramida i Polipropiré Expandit (EPS) conté nanofibres de Grafé de forma que es més lleugera que el EPS “simple” alhora que també millora la seva resistència.

 

La forma del casc, característica de Catlike, amb el sistema “Dual Flow” canalitza la ventil·lació del cap a través dels 22 orificis d’entrada o sortida de l’aire per a que entri aire fresc per la part frontal, passi entre el casc i el cap del ciclista a la part central i laterals per a tornar a sortir per la part posterior. Exteriorment la part posterior també té la seva importància ja que aerodinàmicament està dissenyat per a generar les mínimes turbulències, facilitant així avançar gracies a una resistència mínima contra l’aire frontal.

 

L’ajustament del casc al cap es realitza mitjancçant una tanca de carraca, amb forma estreta i allargada, que mitjançant una ruleta amb la part exterior estriada, tensa tot el perímetre del cap i manté ajustat el sistema de retenció occipital de forma molt segura i estable. El tancament del casc es fa amb un clip ràpid situat a sota de la barbeta, de la forma més típica o tradicional que tiva les 2 cintes que arriben per cada lateral del casc, un cop ajustada la presa que unifica en forma de “Y” a una alçada per sota de la orella, aquestes cintes que baixen de devant i darrera per cada lateral.

 

Com a detall de qualitat, el sobrant de la cinta el podrem recollir fàcil i còmodament gracies a 2 gomes situades a la mateixa cinta del casc, entre la “Y” i la peça de tancament de forma que no tindrem res penjant per sota de la barbeta.

 

El model Mixino es apte tant per a BTT com per a carretera, de forma que gracies a les seves formes no necessita visera i com es evident per la seva elevada qualitat, ha superat totes les probes d’homologació CE, ANSI & SNELL per a garantir al màxim la nostre seguretat.

 

Com que aquest es un casc de gama alta, a Catlike també han previst les inclemències metereológiques i han dissenyat per als dies de fred, pluja o fang, una carcassa anomenada “Aero Shell 2.0” que s’encaixa a la perfecció a la estructura externa del casc, cobrint tots els orificis de la part superior central i deixant lliures únicament els justos i necessaris per a que el cap quedi resguardat del fred o la pluja. Aquesta carcassa es exclusiva per a el model Mixino i es ven per separat.

 

Si ús agrada el model, però no teniu clara la combinació de colors, a Catlike també ofereixen la possibilitat de personalització del disseny, de forma que amb un preu especial i amb la única condició de demanar un mínim d’unitats... Podreu tindre també el casc amb els colors del vostre equip, club o grupeta.

 

En marxa el primer que notem es el poc pes del casc, unit a una sensació de no portar res al cap gracies als orificis de ventil·lació que fan que els dies de calor no siguin tant feixugs.

Aquesta mateixa sensació de frescor i llibertat ens jugarà en contra quan patim jornades de mal temps, però gracies al Aero Shell 2.0 també podrem tindre un casc suficientment tancat per a resguardar-nos del mal temps... I es col·loca en tant sols 5 segons.

 

El sistema de retenció MPS-eVo s’ajusta perfectament al nostre cap i el fàcil accés i ajustament ens permet modificar la seva tensió en marxa i amb guants sense problema. Aquest sistema es pot ajustar tant al perímetre del cap com en alçaria de forma que quan ajustem el casc per primera vegada (o quan vulgueu posteriorment) es pot ajustar també verticalment per a situarlo a la possició que ens sigui més còmode.

 

L’acolxat interior es antimicrobià i  antibacterià d’un tamany bastant reduït per a estalviar pes i coincidir amb la estructura del casc, que amb tants forats ja es força complicat i depenent de la forma de cap, cadascú el tenim diferent, podrem trobar que a jornades de moltes hores amb el casc possat, aquest tingui algún punt de contacte amb el cap que no esperàbem... Res que no es pugui sol·lucionar amb una petita reubicació de la peça d’acolxat pertinent o de la tensió del sistema de retenció occipital.

 

 

Galeria dimatges de Catlike Mixino.

 

 

Fitxa técnica

 

Tallas: S (52-54 cm.), M (55-57 cm.) o L (58-60 cm.

 

Pes: 200, 210 o 230 gr.

 

Color:Blanc, Wold Champ, Blanc/Vermell, Blanc/Verd, Blanc/Taronja, Blanc/Blau, Negre, Negre/Blau, Negre/Groc, Negre/Rosa, Negre/Vermell, Verd Fluor o Groc Fluor.

 

 

PVP: 224,99 €.

 

Web: Catlike.

 

 

Distribueix: Catlike.

 

 

Publicat el 24/11/16.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F