http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Sabatilles Catlike Whisper Mtb

 

Afincada a Murcia es trova una de les marques de referencia a nivell mundial tant de cascs o sabatilles per a ciclistes com fins i tot d’ulleres per a la pràctica esportiva i es que Catlike es una de les grans empreses que al llarg de 20 anys de treball i desenvol·lupament de excel·lents productes, actualment es pot pendre com a referencia de cap a on anirà el sector del ciclisme a nivell grlobal.

 

Les Whisper son les millors sabatilles de Catlike i per això disposen de les últimes novetats i tecnologies de la marca, incloent materials tant innovadors com el Grafé, les tanques “Boa System” i les millors tècniques de construcció per a obtindre un producte de la més alta qualitat.

 

La base d’una sabatilla es la sola i en aquest cas trobarem una barreja de Nylon & Grafé per a proporcionar la màxima rigideç amb un pes contingut, juntament amb un taquejat que ofereix un agarre adequat a les condicions que trobarem quan haguem de posar peu a terra estant a la montanya. Per a situacions que requereixin caminar per zones amb molt de desnivell o terreny tou, trobarem molt interessant la possibilitat de situar 2 tacs d’alumini roscats a la part inferior de la puntera, de forma que aquests ens proporcionaràn un extra de seguretat anti-lliscades.

 

Les 2 zones que habitualment estàn més exposades a qualsevol sabatilla, com son la puntera i el taló, estàn reforçades de forma que encara que rebin impactes o les maltractem... Seguiràn impecables com el primer dia!

 

L’interior de la sabatilla té forma ergonòmica per a maximitzar la comoditat i el confort durant l’exercici i gracies a les 2 tanques micromètriques de Boa System, situades a l’empeny, i el velcro únic, situat més aprop dels dits del peu, aconseguirem un ajustament perfecte per a qualsevol situació.

 

Aquesta es també una sabatilla molt fresca ja que gracies a les seves 11 entrades de ventil·lació, no patirem sobreescalfament als peus ni als dies de màxima temperatura a l’estiu, i juntament amb un bon mitjó tèrmic, tampoc hem patit les conseqüències dels dies amb condicions climatològiques adverses... Tampoc son unes sabatilles per a pedalar per la neu o en situacions sota 0º de forma que per a zones de clima mediterrani seran de les millors opcions a tindre en compte.

 

En marxa trobarem que s’ajusten perfectament tant als peus, com als moviments que fem al pedalar de forma que no patirem roçaments a la zona del turmell o l’empeny ni ens apretaràn excessivament a la zona més ample del peu o als dits.

 

Com a bona sabatilla per a Btt, la compatibilitat amb les cales es total de forma que no hem trobat cap problema per a instal·lar diferents models de Shimano, Time o Crank Brothers i l’espai necessari per al gir del peu al descalar, tampoc ha donat cap tipus de problema ni a les situacions més compromeses pel fang.

 

Per a gaudir del màxim confort ús recomanem combinar-les amb els mitjons de la pròpia marca Catlike, de cotó per als dies de calor o els tèrmics per als dies que les temperatures no passin dels 10º de temperatura.

 

 

 

Galeria dimatges de Catlike Whisper Mtb.

 

 

Fitxa técnica

 

Tallas: 39 a 48.

 

Color:Negre-Taronja, Negre-Blau, Negre-Groc, Negre, Negre-Vermell o Negre-Verd.

 

 

PVP: 149,99 €.

 

Web: Catlike.

 

 

Distribueix: Catlike.

 

 

Publicat el 27/10/16.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F