Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

 

 

Guants Guak 4:01

 

 

Aquí tenim un dels productes més evol·lucionats técnicament que podem trobar avui en dia … Es nota molt la amplia experiencia dels germans Misser a l’hora de cuidar i mimar fins a l’últim detall dels que son probablement els millors guants per descens del mercat!

 

Com tota la gama de productes 4.01 V12 compta amb la combinació dels millors materials situats estratégicament als punts que demanden les seves propietats, usant Mesh, Spandex, Amara, Neoprè o licra!

 

Per a lograr una alta comoditat i tacte  a més de tindre una forma del guant moldejada en possició de conducció s’ha col·locat el neoprè a la zona dels artells combinat amb la licra entre els dits i tot el palmell d’Amara amb reforços estratégicament situats que aportan un extra de comoditat, absorveixen les vibracions i suporten les abrasions en cas de caiguda!

 

 

La protecció per la part exterior contra els petits impactes en marxa està formada pels logos de Guak fets de termoplàstic moldejat situats estratégicament a on podrien fer falta i el tancament a la zona del canell es fa amb un velcro per la part exterior de fàcil accés i correcte ajustament per la forma anatómica que li han fet a aquesta part.

 

En marxa el millor que es pot notar en uns guants es no notar-los … I aquest es el cas que ens hem trobat amb els 4.01 V12 de Guak! Un cop possats s’adapten perfectament a la forma de la mà i tenen una estudiada col·locació de les insercions al palmell per agafar correctament els punys sense plegs o formes estranyes que poguessin molestar en marxa. També tenen unes petites insercions a les puntes dels dits que compleixen perfectament amb la seva funció anti-lliscant a l’hora d’agafar les lleves de les manetes, fins i tot a les condicions més extremes … Donen una seguretat tant elevada que hem arribat a pilotar en zones de descens usant únicament 1 dit a la lleva del fre!

 

El punt que més ens ha sorprés d’aquests guants l’hem trobat un cop finalitzada tota una jornada de descens en un dia calurós … Les mans estaven en perfectes condicions mentres que els guants havien quedat humits del suor … En marxa no havien donat cap mala sensació ni molesties per aquesta humitat, però es pot percebre un cop finalitzada la jornada! Aquesta propietat d’extreure el suor de la part que està en contacte amb la pell es força més habitual en la roba per a un ús més rodador en XC o maratón … Un altre encert de Guak!

 

La combinació ideal la trobarem amb els pantalons Guak 4.01 V12 i la samarreta Guak 4.01 V12 amb els que combinen perfectament els colors i qualitat!

 

 

Galeria d’imatges de Guak 4:01 V12.

 

Fitxa técnica

Colors: Vermell/Negre, Verd/Negre o Gris/Groc.

Talles: S, M, L i XL.

 

PVP: 28,00 €.

 

Web: Guak.

 

Distribueix: Guak.

 

 

Publicat el 30/05/12.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F