Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

 

Samarreta Guak 4:01 V12!

 

Aquí tenim un dels productes més evolucionats técnicament que podem trobar avui en dia … Es nota molt la amplia experiencia dels germans Misser a l’hora de cuidar i mimar fins a l’últim detall del que es probablement la millor samarreta técnica del mercat!

 

Estem devant d’una samarreta holgada, per poguer-la dur amb proteccions si s’escau, de màniga llarga realitzada combinant diferents teixits segons la zona i els requeriments com per exemple teixits més elàstics per millorar la comoditat o uns panells ventilats amb microperforacions als laterals del tronc o les mànigues que ens permetràn una transpiració molt necessaria quan s’estàn usant proteccions!

 

La comoditat també s’ha tingut en compte en la confecció de la samarreta 4.01 tenint el coll en forma de pic, els punys elàstics, la part posterior una mica més llarga que la devantera, les costures dobles o la etiqueta interior del producte transferida de forma que s’elimina totalment qualsevol possible molestia o roçament!

 

No nomès cal asegurar la durabilitat del producte vers els impactes, Guak també a cuidat al màxim els detalls estétics com es l’estampat de la seva web www.guak.com al coll, els ribetejats de colors a joc amb la propia combinació de colors de la prenda o el fet de que aquesta coloració no es perdi amb l’ús o les rentades!

Amb tots aquests detalls de qualitat que hem anat explicant, els detalls de la marca no podien ser menys i per seguir en la mateixa linea de qualitat s’ha col·locat una etiqueta de “Producte Guak auténtic” cosida a la part posterior, 1 etiqueta de “Estrella G” cosida al braç i un logo de termoplàstic amb la frase que defineix la filosofia de la marca “Enjoy the ride” … Gaudeix del camí!

 

En marxa compleix amb la seva funció perfectament, no molesta pels moviments que poguessim necessitar fer sobre el tandem i s’ha demostrat suficientment ventilada per a aguantar correctament jornades calurosses fent baixades, de fet estant aturats en un dia que bufa el vent mínimament, també notarem com l’aire entra per un lateral, circula entre les proteccions i la samarreta i surt pel lateral opossat proporcionant-nos una sorprenent sensació de frescor dificilment igualable per altres prendas similars!

 

La resistencia amb les enganxades en marxa amb branques o arbres i les abrassions quan ens arrosseguem per terra també els ha suportat correcctament, hem de tindre en compte que cap material es indestructible de forma que tard o d’hora la samarreta notarà les conseqüencies però … Sembla ser que aquest moment encara es distant en el temps!

 

En el nostre cas, al ser corredors de Guak, les samarretes que hem probat son personalitzades amb els noms dels corredors Jordi Granell & Alfons Bayonas, del nostre equip de competició de descens en tandem, aquest detall es la única diferencia que trobareu amb els models definitius que podeu aconseguir a la vostre botiga!

 

La combinació ideal la trobarem amb els pantalons Guak 4 :01 V12 i els guants Guak 4 :01 V12 amb els que combinen perfectament els colors i qualitat!

 

 

Galeria d’imatges de Guak 4:01 V12.

 

 

Fitxa técnica

Colors: vermell/Negre.

Talles: S, M, L i XL.

 

PVP: 39,00 €.

 

Web: Guak.

 

Distribueix: Guak.

 

 

Publicat el 30/05/12.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F