Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Pantalons Guak 4:01 V13

 

Com ja vem comentar en anteriors proves de materials, Guak es la marca de roba creada i gestionada per la familia Misser, amb els germans Tomi i Pau al capdevant de forma que els seus productes sempre estàn pensats per bikers i son per a bikers, al seu catàleg no trobareu cap prenda que no cobreixi una necessitat específica i en aquest cas ús mostrem la evol·lució de la versió V12 que ja vem testar la temporada pasada.

 

Igual que el model V12 de la temporada pasada, aquest es un pantaló dissenyat per a fer descens i ens servirà tant per a dies calurossos d’estiu com per a dies amb les condicions climatológiques adverses ja que es a la vegada pantaló llarg i curt gracies a unes cremalleras que en 30 segons ens permeten passar de tindre tota la cama recoberta a deixar les genolleres a la vista. Com ja vem comentar amb els seus predecessors, aquesta es una opció molt interesant i útil per tindre 2 pantalons en 1!

 

Els pantalons Guak 4:01 V13 estàn fets d’un material lleuger però resistent a les abrassions ja que practicant descens no es estrany que tard o d’hora anem al terra i d’aquesta forma lograrem uns pantalons més cómodes per pedalar, entre d’altres materials trobarem zones amb Spandex que es el que ens permet aquests moviments naturals al pedalar. També té els logos de termoplàstic situats estrategicament tant a la part frontal com a la posterior i les costures dobles per a evitar descossits o enganxades.

 

En quant ens els possem ja notem una primera diferencia al patronatge, fent més natural la possició de pedaleig i una important millora al tancament de la cintura, substituint els 2 velcros que feien de cinturó al model V12 per a passar a un sistema únic de carraca que es molt intuitiu i eficient, juntament amb la goma elàstica de la cintura que té silicona a la part interior per evitar moviments en marxa. A l’interior també trobarem la etiqueta de producte original Guak cosida i un forro interior de tonalitats fosques que aporta una comoditat superior en marxa.

 

Si a tots aquests detalls de construcció li afegim els estétics, com son els logos o ribetejats de colors, i altres més funcionals com els protectors de cadera desmuntables o la beta a la part posterior per penjar-lo... Veiem ràpidament que aquest pantaló està pensat per al màxim rendiment fins a l’últim detall! Fins i tot trobarem que usant-lo com a bermuda (quan no anem en bicicleta) també es molt pràctic donat que ara té 2 butxaques discretament situades als camals per a que portem cómodament teléfon, documentació, cartera o fins i tot alguna multieina.

 

Recordeu que la millor combinació tant de colors com dissenys i formes la trobarem amb la seva samarreta 4:01 V13 i guants 4:01 V13 en conjunt.

 

 

Galeria d'imatges de Guak 4:01 V13.

 

 

Fitxa técnica

Colors: Negre/Lila & Negre/Vermell.

Talles: M, L & XL.

 

PVP: 109,00 €.

 

Web: Guak.

 

Distribueix: Guak.

 

Publicat el 13/09/13.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F