Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Culotte Guak KM V11

 

La marca catalana de roba especialitzada en ciclisme Guak, creada i evol·lucionada per la familia Misser, té en el seu extens catàleg una gama de roba pensada per a gaudir al màxim de totes les modalitats i en qualsevol condició climatológica, en aquest cas ús mostrem la parella del maillot Guak Millas V12 que ja vem possar a proba recentment.

 

El culotte Guak KM el podrem trobar en 3 acabats diferents ja que el tenim en versió masculina i femenina i en el cas de la masculina, també amb tirants o sense tirants. Nosaltres hem possat a proba el model sense tirants, tot i no ser-ne gaire partidaris dels culottes sense tirants, cal remarcar que aquest fet no ha sigut tant molest com supossavem i fins i tot li hem trobat una utilitat interessant!

 

Aquest culotte està fabricat amb licra de 190 gr. amb un tall anatómic, pensat per a ser més cómode mentres pedalem i té una badana feta en Coolmax, que està perfectament alineada i cosida en Zig-Zag amb costures planes que suavitza molt les hores d’ús sobre el seient.

 

A més de la forma anatómicament dissenyada per adaptarse al nostre cos, la goma elàstica a la cintura i el material anti-lliscant a l’extrem inferior, faràn que un cop en marxa aquesta peça de roba ni tant sols notem que la portem posada!La pràctica ens ha demostrat que algunes teories sobre elàstics i tirants son totalment erroneas, un bon disseny combinat amb uns bons materials ens han fet tornar a creure en la comoditat d’un culotte sense tirants.

 

Finalment trobem uns logos de la marca als laterals, perfectament combinats amb els colors i les formes del culotte, amb el punt just entre vistositat i discrecció per a que ho poguem combinar amb una gran varietat de colors ja sigui de la bicicleta com de les demés prendes de roba, guants o casc que usem.

 

La utilitat que ens ha sorprés d’aquesta prenda la hem trobat fent descens… Descens amb roba de XC? Doncs si! Aquest culotte pel fet de no tindre tirants s’ha comportat com si es tractés de la nostre própia pell en quant l’hem usat com a roba interior situant-lo sota de les proteccions i roba de descens. Habitualment aquesta funció la fa la roba interior específica, com els boxxers amb badana que també té Guak al seu catàleg, però el KM V11 sense tirants puntualment també ha cobert les nostres necessitats en aquest sentit, sense la incomoditat que poden arribar a tindre els culottes amb tirants en conjunt amb les proteccions i roba de descens.

 

 

Galeria d'imatges de Guak KM.

 

 

Fitxa técnica

Colors: Negre, Gris & Blau.

Talles: S, M, L i XL.

 

PVP: 17,00 €. (Oulet de guak.com)

 

Web: Guak.

 

Distribueix: Guak.

 

Publicat el 22/01/14.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F