Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Maillot Guak Millas V12

 

Ja hem publicat diversos Tests de materials de la roba Guak que fan els germans Misser, però la seva gama es tant extensa que ens permet seguir-ne publicant encara més! Avui ús presentem una prenda totalment diferent als anteriors tests de Samarreta i pantaló de la gama 4:01 V13, el maillot Guak Millas V12.

 

El maillot Millas V12 està pensat per a tot ús en BTT, amb un nivell d’exigencia molt elevat en quant a les prestacions que ofereix i proba d’això son els múltiples detalls a la seva confecció, pensats per a oferir la màxima comoditat durant l’ús per llarg o exigent que sigui l’esforç que duem a terme.

 

El patronatje es ajustat i està fet amb materials elàstics i transpirables com la Licra amb microperforacions als punts clau de més sudoració.

 

La part posterior té la part baixa de l’esquena lleugerament més llarga per tapar i protegir-nos de les inclemencies metereológiques o del fang, estant moldejat en possició de conducció i s’ajusta perfectament gracies a la tira d’elàstic amb punts de silicona que envolta totalment la cintura, mentres que a la part frontal trobarem una gran cremallera que obre totalment el maillot verticalment, permetent una millor ventilació quan ens convingui.   

 

Aquest maillot té a la part posterior les 3 butxaques típiques de tot maillot ciclista, que gracies a l’elàstic de la part superior, permeten dur petits objectes sense gaire risc de pérdua a més de 1 petita butxaca situada a l’exterior de la butxaca situada més a la dreta d’aquestes 3 grans. D’aquesta forma també podrem dur amb total seguretat objectes de valor com les claus de casa, del cotxe o una petita cartera amb la documentació o diners. Tant aquesta cremallera com la frontal tenen un cómode tirador fàcil d’accionar fins i tot amb els guants possats, tot sempre pensat per a la màxima comoditat i facilitat de l’usuari.

 

Com a tots els productes de la marca, trobarem la etiqueta transferida que evita roçaments amb la pell i la seva marca d’originalitat i garantia de qualitat, en aquest cas cosida a la part posterior exterior just sobre la butxaca central per a que tampoc ens toqui directament a la pell evitant així també possibles molesties en marxa.

 

Al ser aquest un producte de la temporada 2012, mentres tinguin existencies el podreu trobar directament al oulet de Guak amb uns preus molt interessants, juntament amb el mateix model de la temporada en curs, en aquest cas ja amb el PVP recomenat per la marca com a qualsevol dels seus altres punts de venta autoritzats.

 

 

Galeria d'imatges de Guak Millas V12.

 

 

Fitxa técnica

Colors: Blanc/Gris/Negre o Negre/Verd.

Talles: S, M, L o XL.

 

PVP: 39,00 € (20,00 € al Oulet de Guak).

 

Web: Guak.

 

Distribueix: Guak.

 

Publicat el 26/11/13.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F