Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Casc Kali Protectives Amara

 

Com ja haviem comentat al test que li vem fer al model Durgana de descens, Kali Protectives es una marca californiana dedicada a protegir-nos tant als que practiquem BTT com als que fan motocross o snowboard. Però no tot son modalitats radicals i aquí en tenim un bon exemple… El casc Amara es una opció ideal per a un usuari mig de la bicicleta en qualsevol de les seves modalitats.

 

Aquest es un casc amb construcció de policarbonat ultralleuger que li dona forma a la carcassa, juntament amb una espuma lleugera EPS Foam que es la encarregada d’absorbir els impactes quan els tinguem, té una forma a la vegada clàssica i actual gracies al seu disseny i decorat, tenint en total 17 entrades d’aire per mantindrens el cap a la temperatura ideal.

 

A la part posterior trobarem que té un sistema de retenció occipital en forma de rodeta, senzill e intuitiu a l’hora d’usar-lo, ens permetrà ajustar correctament el casc al nostre perímetre craneal fins i tot en marxa, amb 1 sola mà, amb els guants possats i en qüestió de 1 o 2 segons. Aquest model també té una part lleugerament més gran per oferir-nos un extra de protecció, sempre agraït en un casc, que no supossa cap problema de col·locació ni tant sols portant els cabells recollits en una cúa.

 

Si som molt puristes de la carretera, també el podem usar sense la visera desmontable de forma que la estética no serà prou cridanera com per a desentonar amb els demés ciclistes tot i no ser un disseny específic per a aquest ús, al cap i la fí un casc es un casc i porti o no visera ens servirà exactament igual… Protegirà el nostre cap en cas de caiguda.

Per a demostrar la seva seguretat, el model Amara dispossa de les homologacions EN 1078 & CPSC que ens garanteixen la seva qualitat i seguretat amb els diferents tipus d’impactes que passen aquests tests de qualitat.

 

La comoditat en marxa es molt bona ja que tenint-lo correctament col·locat ens oblidarem totalment de que el portem possat, no té cap punt que ens molesti o causi roçaments i tampoc es bellugarà de la possició a la que l’ajustem.

 

 

Galeria d'imatges de Kali Protectives Amara.

 

 

Fitxa técnica

Colors: Mount Paramount, Fighter o Mount Lazer.

Mides: XS/S (52-56 cm.), S/M (54-58 cm.) o L/XL (58-64 cm.).

 

PVP: 75,00 €.

 

 

Web: Kali Protectives.

 

Distribueix: Direct Bike.

 

Publicat el 29/06/13.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F