Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Casc Kali Protectives Avatar Tri-Weave

 

Ja ús hem mostrat molts productes de Kali Protectives, però no per això deixen de tindre una extensa gama de cascs i proteccions d’una gran qualitat. Avui possem a proba el seu casc integral Avatar.

 

Com podreu veure al seu cataleg 2013, trobem 2 models Avatar com a màxim exponent dels cascs integrals per a descens, BMX, Freeride o la modalitat que més ens agradi, sempre que la volguem practicar amb la màxima seguretat i comoditat... La seva diferencia la trobarem al material de consctrucció, poguent ser complertament de carbono o com es el que aquí ús mostrem… De triple compost.

 

El Tri-Weave de Kali Protectives es una barreja única i exclusiva de la marca californiana format per fibra de carbono, Kevlar i fibra de vidre de forma que obtenim un casc molt lleuger a la vegada que absorvent als impactes i de total fiabilitat, si a això li afegim que el trobarem disponible en diversos gràfics, sempre pensats amb la forma de la seva estilitzada línea… El resultat serà un casc de la màxima qualitat, màxima seguretat i màxima eficacia sense deixar a banda una espectacular estética.

 

La construcció d’aquest casc es In-Mold de forma que s’injecta directament a la carcassa exterior un doble compost de EPS (Expanded Polypropilene Sistem) que serà l’encarregat d’absorvir les forces produïdes per un impacte després de que la part dura exterior ja les redistribueixi disipant així el seu efecte en una major superficie per a minimitzar les possibles conseqüencies. En aquest cas, Kali utilitza un doble compost de forma que també la part mitja del casc (entre carcassa exterior i la part que quedarà a la vista pel seu interior) serà l’encarregada d’absorbir la major part de l’impacte i la part més propera al nostre cap serà una mica més tova per a oferir-nos una major comoditat.

 

Per a mantindrens el cap a la millor temperatura possible, també incorpora el seu Airflow sistem que redistribueix l’aire a l’interior del casc, no es un casc amb una gran quantitat d’obertures per a que entri gran fluxe d’aire ja que això el faria menys eficient a l’hora de protegir-nos en cas d’impacte, però el seu propòsit l’assoleix amb bona nota ja que permet suportar correctament llargues baixades a altes temperatures sense arribar a ser molest. Aquest aspecte ha sigut més problemàtic per a la instal·lació del sistema de comunicació Midland BTX entre pilot i copilot, però també l’hem pogut instal·lar perfectament.

 

Com a la gran majoria dels cascs de Kali, el Avatar també porta el seu sistema de visera desmontable en cas de caiguda per a que no es trenqui, i en aquest model a més també trobarem que s’entrega amb 1 visera extra juntament a 1 altre joc d’acolxats interiors de recanvi per a que el casc sempre estigui en perfectes condicions… Gran detall de la marca!

 

Igual que al Durgana, el model més senzill que ja vem probar, el sistema de tanca es tipo moto amb una doble argolla per la que passarem la cinta del costat contrari i al seu extrem trobarem situada una tanca de boto que ens permetrà enganxar l’extrem de la mateixa cinta aprop de la base de la cinta oposada amb les argolles de forma que no quedarà res penjant que ens pugui molestar en marxa.

 

En marxa el primer que notarem es que es un casc molt lleuger de forma que no perjudica gens a la mobilitat del cap i passada la primera sensació d’inseguretat que pot arribar a aparentar, amb les ulleres ben situades, l’hem usat amb Arnette 3-MX, no hi tornem a pensar fins al moment de treurel, un cop arribat al final del recorregut. La comoditat i facilitat de moviments ha tingut millor feeling que la falsa sensació d’inseguretat. Aquest casc, com tots els que es puguin adquirir al mercat, ha superat totes les homologacions requirides en quant a seguretat per la CE (Comunitat Europea) com les EN-1078 & CPSC de forma que es un aspecte que no ens hauria de preocupar en excés.

 

 

Galeria d'imatges de Kali Avatar.

 

 

Fitxa técnica

Pes: 1000 gr.

Mides: XS, S, M, L o XL.

 

PVP: 225,00 €.

 

Web: Kali Protectives.

 

Distribueix: Top Fun Biking.

 

Publicat el 03/01/14.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F