http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Bicicleta tàndem Kinethic Enduro 27,5” 2017

 

 

Un cop comprobat el rendiment i correcte funcionament del tàndem per a XC que vem desenvol·lupar per a Kinethic Handmade Bikes, la seva evol·lució es una versió pensada per a suportar el tracte més abussiu de l’Enduro però amb el confort de les rodes més amples.

 

Per a configurar aquest quadre el primer que hem tingut en compte es el tipus de roda que li montarem, aprofitant els beneficis que aporten les rodes de 27,5” Plus però sense arribar a lastrar i flanejar tant com ho faria una Fatbike. Aquest plus de comoditat ens ha permés radicalitzar encara més les líneas agresives que haviem fet per al model de XC, però alhora mantenint algunes mides que ens permeten no perdre eficiencia de pedaleig ja que per a poguer baixar abans haurem de pujar també pedalant.

 

El conjunt de Components i geometria està pensat per a montar forquilla d’entre 160 i 180 mm. de recorregut com es la nova Formula Selva de forma que combinada amb una potencia molt curta i un manillar Renthal molt ample el que aconseguim es una maniobrabilitat molt elevada, gairebé podriem dir que es pilota com si es tractés d’una bicicleta individual.

 

Amb la sel·lecció dels Components hem decidit fer un muntatge resistent i molt sólid per als moments als que li exigim el màxim rendiment, un conjunt de rodes Progress Cycles amb cobertes WTB i uns potents frens Formula Cura amb discs i pastilles Galfer ens permeten rodar sense haver de pensar en els límits dels materials alhora que unes tijes telescópiques combinades amb uns seients Duopower Free personalitzats i els punys WTB amb sistema Paddlock son els punts clau que ens fan més cómode la experiencia i tot això amb un pes tant reduït com son els 17,5 Kg que marca la bàscula sense pedals.

 

*Segueix amb el Quadre.

 

 

Galeria dimatges de Kinethic Enduro 27,5” 2017.

 

 

Fitxa técnica

Pes: 17,50 Kg. (Sense pedals).

Mides: Size to size (a la carta).

 

Color: Personalitzat.

 

PVP: Consultar segons montatge.

 

 

Web: Kinethic.

 

Distribueix: Kinethic.

 

 

Publicat el 05/09/17.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F