http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Bicicleta tàndem Kinethic XC 27,5” 2017

 

 

Fruït d’una nova col·laboració a 3 bandes, en aquesta ocasió entre el fabricant Kinethic Handmade Bikes, el nostre enginyer de confiança Sergio De la Cruz i Tandemdh.com, ha vist la llum una nova màquina dissenyada per a obtindre el màxim rendiment del ciclisme de montanya en parella.

 

Partint de la base dels tàndems que al llarg de 24 anys ha fabricat artesanalment a Alacant Kinethic Handmade Bikes i les seves constants evolucions per a tindre un producte del màxim nivell i personalització, a Tandemdh.com hem estudiat i evolucionat una mica més el concepte del BTT, actualitzant-lo als materials i requisits actuals d’aquesta modalitat, calculant geometries més agressives per a millorar a les zones tècniques o sel·leccionant els materials adequats per a l’ús que se li donarà a aquest tipus de bicicleta, sempre tenint en compte les necessitats dels seus usuaris.

 

Per a gaudir al màxim dels recorreguts o rutes dels nostres entorns habituals, per a aquesta nova geometria hem fet uns angles dels tubs verticals (Tija de seient) que ens deixen a una posició ideal per a transmetre tota la nostre força a les bieles, especialment als trams de màxima potencia o quan ens possem de peu sobre els pedals. Aquesta verticalitat, juntament amb la reducció dels espais entre les tijes de seient i entre el pedalier posterior i l’eix de la roda, fan que aquest quadre sigui molt reactiu devant dels nostres moviments.

 

Si al “compactat” del cockpit posterior li afegim l’allargament del cockpit del pilot juntament amb el tancament de l’angle de direcció, trobarem que no només es reactiu als nostres moviments, també es més fàcil de pilotar i aconseguim que tingui una millor adaptació al terreny.

 

La sel·lecció dels components té un equil·libri correcte entre lleugeresa, comoditat de mides, absorció o rigideç... Tot depenent del tipus de component i la seva funció.

 

La base dels components es la forquilla Formula 33 juntament amb els frens R1 Racing també de la mateixa casa italiana i un sistema de transmissió + Timing amb bieles de carbono fabricades per Kinethic, que fan girar un plat ovalat Rotor QRings sobre eixos de 24 mm. Per unes caixes de pedalier BB92 de Enduro Bearings.

 

*Segueix amb el Quadre.

 

 

Galeria dimatges de Kinethic XC 27,5” 2016.

Video presentació Kinethic Handmade Bikes XC 27,5” 2017.

 

 

Fitxa técnica

Pes: 15,50 Kg. (Sense pedals).

Mides: Size to size (a la carta).

 

Color: Personalitzat.

 

PVP: Consultar segons montatge.

 

 

Web: Kinethic.

 

Distribueix: Kinethic.

 

 

Publicat el 05/12/16.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F