Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Sabatilles Luck Matrix 2.0!

 

Luck cycling shoes es una empresa Riojana d’amplia experiencia a la fabricació artesanal de calçat específic per al ciclisme que cada cop més apropa la tecnologia a tots els nivells adquissitius i les sabatilles Matrix 2.0 que ara probem en son una molt bona mostra!

Tot i que alguns no la coneixieu encara, Luck a aportat els seus coneixements, materials i patrocinis als millors ciclistes durant les últimes 3 décades, aconseguint entre altres victories a Tour de France, Giro de Italia, Vuelta a España, World Championships o el record de la hora al velódrom!

Abans d’adquirir unes sabatilles Luck hem de consultar la seva taula de talles ja que actualment tenen un procès de fabricació personalitzada que en qüestió de dies tenen la sabatilla que sigui del seu extens catàleg feta a la mida i necessitats del ciclista que la demani! Així podem triar entre un ampli marge de talles i 5 “hormes” diferents per a adaptar perfectament l’amplaria del peu i per descomptat el resultat son unes sabatilles úniques que s’adaptaran perfectament als nostres peus!

 

Per a asegurar la transferencia de forces quan pedalem, totes les sabatilles Luck es munten sobre una rígida i lleugera sola de fibra de carbono a la que posteriorment li afegeixen el tipus de taquejat que requireixi segons sigui per a ús amb pedals automàtics de carretera o de BTT.

 

El model Matrix 2.0 està fet amb Microfibra per a asegurar una correcta transpiració i adaptació a la forma del peu i a més compta amb un doble tancament de Velcro + 1 ajustament micrométric a la part superior de molt fàcil accionament per doble palanca, apretant la tensió quan l’accionem amb l’extrem i alliberant el mecanisme si ho fem per la palanca central a més de poguer-se col·locar en 3 ancoratges diferents segons tinguem l’empeny del peu més o menys gruixut, amb un moviment tant simple com tenint tota la serreta lliure del sistema girar-la uns 45º aproximadament i desencaixant-la sense haver de fer massa pressió únicament amb les mans.

 

En marxa la comoditat es impressionants, segurament serà pel fet de ser unes sabates personalitzades, ja que s’ajusten a la perfecció tant quan les hem usat amb mitjons gruixuts d’hivern com amb altres més prims d’estiu, el senzill accionament de la tanca micrométrica permet també ajustarla en marxa segons volguem en determinats moments tindre el peu més o menys ferm, la forma del taquejat no molesta a l’hora d’encalar els pedals automàtics fins i tot quan les usem amb pedals de descens que tenen una amplia plataforma oscil·lant exterior i la transmissió de força al pedal es correcta gracies a la gran rigideç de la sola.

 

Els únics punts a millorar son la falta de visos a la puntera per a traccionar millor en trams que fem a peu, tot i que tenen una tracció més que suficient per a caminar sense problemes en qualsevol superficie, i també la col·locació de la cala que segons com la posem deixarà la sabata tant aprop de la biela que amb la acció normal del pedaleig pot fer saltar l’encaix de la tanca micrométrica del seu allotjament … Si ens ocurreix això en marxa la sol·lució es tant simple com tornar-ho a encaixar quan ens aturem ja que les molesties que ocasiona no son tant elevades com per a haver-nos d’aturar a l’instant i un cop finalitzada la ruta … Visita al taller per bellugar la cala afectada 1 mm. i donar-li aquest marge que li faltaba!

Si ens agraden més o menys detalls, Velcros, tanques micrométriques o altres qualitats i acabats Luck dispossa de models superiors o inferiors que també ens ho proporcionaràn! El que està clar es que el model Matrix 2.0 es una opció realment molt bona per als que ús agradi l’estil de sabatilla esportiva amb un alt rendiment i un preu molt correcte!

 

Les combinacions de colors també son prou amplies per a que segur trobem algún a joc amb la nostre equipació, bicicleta o gustos personals!

 

 

Fitxa técnica

Colors: Blanc/Vermell, Blanc/Verd, Blanc/Negre i Blanc/Blanc.

Talles: 37 a 48 Europeu.

 

PVP: 94,00 €.

 

Web: Luck cycling shoes.

 

Distribueix: Luck cycling shoes.

 

 

Publicat el 12/10/12.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F