http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Intercomunicadors Midland BTX 1

 

Els productes de Midland estàn pensats per a profesionals d’àmbits tant diversos com la radiofreqüencia, imatge o comunicació de forma que facilitaràn la pràctica de les nostres aficions tant si xerrem a través d’una emisora, com si filmem les nostres aventures amb la càmera d’acció o en el cas del producte que ara possem a provaEns permeten comunicarnos entre els diferents riders d’un grup de motociclistes o en el nostre cas, d’un tàndem.

 

El concepte del intercomunicador es senzill… Son 2 aparells electrónics, que conectats via Blue Tooth 3.0 DSP a través d’una freqüencia encriptada per a no patir talls o interferencies externes, ens permetràn parlar i escoltar als altres usuaris del conjunt. En el cas del BTX 1, unicament seràn 2 aparells comunicats entre si, però Midland dispossa d’altres models dissenyats per a gestionar fins a 8 usuaris alhora.

 

La instal·lació no sol ser gaire complicada i el pack ja té diverses sol·lucions per adaptarse als diferents tipus de cascs o fins i tot per a usar direcctament sense casc. En el cas dels cascs integrals de bicicleta, que es a on normalment instal·lariem el intercomunicador ja que els cascs a cara descoberta no solen generar tants problemes d’audició entre els riders, el primer pas serà plantejar a on podrem situar el receptor de forma que la botonera sigui accesible en marxa i no el possem en risc en cas de caiguda. En el nostre cas hem optat per integrarlo a la part lateral superior del casc, aprofitant la forma de l’acanalat de l’aire o directament a la part superior de la visera, segons el model de casc.

 

Tenint el receptor ubicat, haurem de triar quin camí seguirà el guiat del cablejat que l’uneix per triplicat amb els 2 altaveus estéreo i el micrófonAquests son de tamany molt reduït i encaixaràn discretament a l’interior de la carcasa del casc, entre l’acolxat de forma que ni el tindrem directament en contacte, ni patirà cap dany per la nostre suor. Al tractarse de cables fins i tous, els podrem guiar fàcilment entre les diverses capes internas del casc sense que quedin a la vista o molestin, excepte quan el desmuntem per a netejar el seu interior.

 

En cas de canviar de casc, tant sols ahurem de desfer els pasos anteriors per a retirar el intercomunicador i tornar-lo a instal·lar novament… El kit inclou diverses enganxines amb velcro per a poguer fixar altaveus i micro, però sinceramentAmb una correcta col·locació quedarà tant ben integrat que no faràn falta.

 

Durant la instal·lació el principal problema que trobarem es el pas del cablejat entre interior i exterior del casc ja que aquest porta una conexió ràpida de forma similar a un Mini-USB en forma de 90º per a conectar-lo amb el aparell emisor-receptor BTX. Possiblement haurem de retocar mínimament algún punt de ventil·lació per a trovar l’espai necessari per pasar-ho i seguir el guiat ideal.

 

Amb tot el sistema instal·lat i comprobat el seu funcionament correcte, es recomanable tapar el cablejat que estigui expossat a l’exterior del casc de forma que amb un simple troç de cinta americana degudament retallat el protegirem de qualsevol enganxada amb agents externs durant la marxa i quedarà una mica més aillat en cas de pluja.

 

El sistema es carrega amb un transformador a la corrent eléctrica o a través d’un port USB que podrem conectar a l’ordinador i amb un codi de colors sabrem si està Baix de bateria, carregant o totalment carregat i a punt per a ser usat. Per a aquesta operació generalment no caldrà ni treure’l del seu ancoratge ja que els diversos conectors están situats a un lateral del BTX, però si s’escau, tant sols haurem de prémer la pestanya de seguretat del seu suport i lliberar-lo fàcilment i sense eines per a realitzar les operacions que precissem.

 

En marxa el seu funcionament es impecable, la primera conexió que fem entre els 2 aparells BTX serà a la que els sincronitzarem d’una forma fàcil i ràpida, prement un botò repetidament fins que considerem que el grau de nitiditat entre ambdòs es el correcte. Aquesta operació es realitza independentment a cada aparell de forma que cadascú s’ho pot personalitzar també al seu gust, com el volum dels altaveus.

 

Tenint tot el sistema preparat, únicament cal prémer i mantindre’l durant uns 5 o 6 segons el botò rodò central fins que una curta sintonia seguida d’unes paraules en anglésEnter callens indicaràn que s’ha possat en funcionament correctament. Tant aviat com es possi en marxa el 2n aparell, amb el mateix procediment, ja estarem directament emparellats i ens podrem comunicar a la perfecció.  

Per a apagar el sistema, tornarem a prémer el botò rodò central durant uns 5 o 6 segons, però en aquest cas conjuntament amb el botò triangular que està a la seva Esquerra, tenint-lo situat amb els conectors a la part lateral superior. També una curta sintonía ens indicarà que s’està apagant el sistema.

 

Durant el seu ús, el BTX es capaç de discriminar el temps que parlem i el que no de forma que es manté en espera automàticament per a estalviar energia fins a l’instant en que tornem a fer algún so i aquest es transmés instantàneament. Aquesta funció la realitza bidireccionalment de forma que ho farà indiferentment de quin dels 2 aparells emeti sons o estigui en silenci.

 

La bateria del BTX té una durada aproximada d’unes 10 hores de conversa i en quant detecti que s’està esgotant, una locució en anglésLow batteryens advertirà de que en breu s’apagarà.

 

Els paràmetres de temps d’espera, volum, temps de reacció, etc poden ser configurats si conectem el BTX al ordinador.

 

En cas de caiguda o impacte, el emisor-receptor BTX es mostra molt resistent i gracies al seu suport es mantindrà al seu lloc sense deixar de funcionar correctament. A priori pre-supossabem que pel fet de ser bastant voluminós comparat amb altres models disponibles al mercat, quedaria més expossat, però realment queda totalment integrat i no ha generat cap problema amb impactes directes o indirectes. També l’hem possat a prova en dies de pluja i fang, obtenint exactament el mateix resultat que en condicions de sol i temperatures càlides… El sistema es totalment fiable i no falla sota cap circumstancia adversa.

 

 

Galeria dimatges de Midland BTX 1 Twin.

 

 

Fitxa técnica

Pes: gr.

Colors: Negre.

 

PVP: 193,24 €.

 

Web: Midland.

 

Distribueix: Midland.

 

 

Publicat el 25/04/16.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F