http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Videocàmera Midland XTC 400

 

 

Els productes de Midland estàn pensats per a profesionals d’àmbits tant diversos com la radiofreqüencia, imatge o comunicació de forma que facilitaràn la pràctica de les nostres aficions tant si xerrem a través d’una emisora, com ens permeten comunicarnos entre els riders d’un tàndem o en el cas del producte que ara possem a provafilmant les nostres aventures amb la càmera d’acció.

 

 

Una càmera d’acció es simplement una càmera de video, que gracies a la seva robusta construcció i petites dimensions, ens permetrà situarla a diferents punts del nostre cos o de la bicicleta, sense generar molesties o inconvenients durant el seu ús.

En aquest cas, com a la Midland XTC 285 que ja vem probar anteriorment, s’ha reduït i simplificat al màxim les seves funcions per a deixar-ne nomès les directament rel·lacionades amb la filmació, quedant amb tant sols 3 botons que son molt simples i monofuncionalsBotò per començar a filmar i aturar la filmació; Botò per sel·leccionar filmació en Full HD 1080 o “Baixa resol·lució” a 720 i finalment la conexió Wifi activada o desactivada.

 

La instal·lació de la càmera es molt senzilla gracies als diferents suports que Midland disposa per a aquest model, que no es compatible amb cap altre, amb la excepció de la rosca universal tipus câmera de fotos i que es podem adquirir directament a Midland a més dels que s’entreguen al kit de la càmera.

 

La bateria de Liti de 3,7 v a 1700 maH, es carrega amb el mateix port Micro-USB amb el que conectant-la al PC podrem transferir els videos i aguanta perfectament fins a 5 hores d’ús fent filmacions d’entre 10 i 20 minuts. Temps suficient per a filmar una baixada de descens, un tram interessant d’una ruta de XC o la circul·lació entre altres bikers durant una trobada, marxa popular o competició, per possar alguns exemples.

 

Per a accedir als 2 botons de sel·lecció del tipus de filmació i l’ús de Wifi, la inserció per a la tarja de memória Micro SD (que com sempre que tractem amb imatges d’alta qualitat, es recomanable que sigui de “Clase 10” o superior) i el port Micro-USB, haurem de desbloquejar una petita pestanya situada a la part posterior de la càmera i lliscar tota aquesta base posterior per a que s’obri en forma de frontisa i sigui fàcil l’accés a aquests controls. Amb aquesta tapa tancada, quedarà totalment preservada de les inclemencies metereológiques, pols o altres agents externs que la poguessin malmetre i durant el seu funcionament, serà gairebé impossible que s’obri ja que queda perfectament integrada al cos d’alumini de la càmera.

 

Lobjectiu de la càmera es pot girar sobre el seu propi eix 90º a l’esquerra i 180º a la dreta, partint de la possició inicial amb la càmera situada verticalment de forma que aconseguim un gir total de 270º per a cada suport, que trobarem als 2 laterals i a la base del cos de la càmera. Aquests 4 punts estàn clarament marcats i no donen opció de situar l’objectiu a cap punt intermig, però realment tampoc ho hem trobat necessari ja que la combinació de suports, possicions i girs de l’objectiu ja ofereixen una varietat de fimacions més que suficient.

 

Al kit de compra de la càmera XTC400 juntament a aquesta hi trobarem la bateria, 1 carcassa sumergible fins a 85 metres, 1 suport elevat, 1 suport baix i el cable de conexió al PC.

 

En marxa trobarem que la activació del botò lliscant, situat a la part superior em possició vertical, es molt intuitiva i ràpida de forma que depenent de la accessibilitat amb la que haguem situat el seu suport, el podrem activar molt fàcilment i no ens caldrà ni tant sols mirar o ajustar cap paràmetre ja que aquests quedaràn tancats a l’interior de la part posterior. Aquesta acció d’activar o aturar, es igual de fàcil tinguem la càmera a la posssició que la tinguem, permetent així trobar enquadraments realment inédits amb la càmera cap per aval, enfocant enrera o lateralment.

 

Un cop accionat el sistema, la càmera indica amb 1 so que aquesta há sigut activada i posteriorment, en qüestió de 2 o 3 segons més una nova serie de sons ens alerta de l’inici de la filmació.

 

Visualment també es senzill saber a simple vista l’estat de la bateria, l’espai de la memòria i l’estat de la càmera gracies a 3 llums led situades a la seva part superior, de forma que fàcilment sabrem en quina situació està.

 

L’accionament del gran botò superior es suau i fins i tot amb guants el podrem fer lliscar sense cap problema gracies al seu acabat rugós i ondul·lat que permet un bon posicionament del dit amb el que el toquem. 

 

Un cop tinguem la filmació feta, tant sols haurem de conectar la càmera al PC i entrar a la carpeta habilitada a aquest dispositiu (XTC 400) que es genera automàticament cada cop que filmem, de forma que poguem arrossegar els arxius a la carpeta del PC a on els volguem guardar per a posteriors visualitzacions o edicions. Aquesta càmera, quan filmem a 1080 Full HD, duplicarà els arxius creant alhora un altre arxiu idèntic al primer però amb qualitat de 720, tots 2 a 30 fps.

 

Midland també ofereix una App gratuïta per a poguer controlar la càmera de forma remota amb el mòbil o tauleta anomenada “Action Conect” amb la que podrem veure en pantalla del dispositiu el que està enfocant la càmera, escollir el tipus de filmació, fer retransmissions en “Streaming” o guardar i compartir les imatges que haguem enregistrat.

 

 

Galeria dimatges de Midland XTC400.

 

 

Fitxa técnica

Pes: 140 gr.

Colors: Negre.

 

 

PVP: 149,90 €.

 

 

Web: Midland.

 

 

Distribueix: Midland.

 

 

Publicat el 25/10/16.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F