http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Sabatilles Ribó Trial Shoes BTT

 

Com creiem que els millors productes son els que podem personalitzar, el cas de les sabates per a montar en bicicleta es un dels exemples als que més ràpidament notarem que el que usem està fet a mida per a cadascú de nosaltres i d’això a Ribó Trial Shoes en saben molt! Ribó es una petita empresa familiar de Barcelona que ja es la 2ª generació de sabaters dedicada a fabricar artesanalment calçat per al nostre esport i actualment estàn molt especialitzats a les modalitats de Trial i ciclisme clàssic o Vintage, però en cap moment deixen d’adaptarse a les nostres necesitats I també fabricar artesanalment models per a BTT o carretera.

 

En aquest cas ens han fet unes sabates per a Btt seguint les nostres instruccions per a que fossin especifiques per descens i amb 2 acabats diferents… Pedal automàtic i plataforma.

 

Ribó s’ha especialitzat a la modalitat de Trial gracies a una excel·lent sola que aporta una gran adaptació als pedals de plataforma i això junt a poguer triar els tipus de teixits, colors, sistemes de retenció i tallatje, les han fet ser referencia a nivell mundial. Per a l’altre acabat, pensant en els pedals automàtics, hem triat una sola clàssica, amb un taquejat suficientment espaiat per a que no interferís amb els mecanismes del pedal i tampoc acumulés excesivament el fang als dies de pluja i mal temps.

 

Per al cos de la sabata, hem fet una diferenciació entre la part exterior, de tamany Baix, que seria la mida estandaritzada, i una part interior de tall més alt, fent que cubrís totalment la part interna del turmell, per a protegir dels cops amb la biela o el basculant quan circulem o pasem per zones abruptes. Exteriorment també podriem haver fet una part alta, però per a tindre una mica més de comoditat en el moviment circular que fa el peu al pedalar, hem decidit configurarles així.

 

En quant al sistema de retenció la nostre elecció va ser un doble velcro de grans dimensions, combinat amb una tanca milimétrica de carraca a la part superior de forma que tenim el peu totalment subjecte a la part superior i no arrisquem a posibles rotures per impactes a la part més baixa i exposada al que ens trobem pel camí.

 

La comoditat en marxa es la que esperem d’un producte fet a mida, s’ajusta perfectament al nostre tamany de peu i permet la movilitat lógica pel tipus de calçat que hem configurat… Si volguessim una sabatilla més específica per a pedalar cómodament la podriem haver configurat totalment baixa o si la volguessim per a no pasar fred en condicions adverses, també la podriem haver configurat de mitja canyaGrans punts a favor del material personalitzat!

 

La adaptació als pedals automàtics SPD o Time, ha sigut correcta, en cap moment ha ocasionat problemas o dubtes alhora de calar o descalar, permetent així dur a terme la seva funció a la perfecció. En quant a la adaptació als pedals de plataforma, s’han mostrat molt segures i combinades amb uns pedals Acros d’alumini mecanitzat amb pins recambiables, no han patinat ni tant sols als dies de pluja i fang… Gran feina de desenvol·lupament per al Trial de la que els altres bikers també en podem treure redit.

 

 

Galeria dimatges de Ribó Trial Shoes BTT.

 

 

Fitxa técnica

tallas: Personalitzable.

Color: Personalitzable.

 

PVP: 99,00 €.

 

Web: Ribo Trial Shoes.

 

Distribueix: Ribo Trial Shoes.

 

 

Publicat el 21/07/16.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F