http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Bieles Rotor Hawk  

 

Com ja hem comentat en moltes ocasions, Rotor Bike Components es una empresa de Madrid especialitzada a la transmissió de la nostre potencia cap a la roda a través de les seves bieles, plats, cadenes i ara ja també dispossen d’un grup hidràulic complert per a carretera o uns espectaculars bujes que acaben de presentar juntament amb els potenciometres per a totes les modalitats del ciclisme.

 

Anteriorment ja haviem possat a prova el model de Bieles Rex 3.3 de Rotor Components, que gracies al seu disseny per a triple plat ens permet combinar un monoplat o un doble plat per a la transmissió cap a la roda posterior i 1 plat de Timing cap a les bieles devanteras, que seràn en aquesta combinació la parella per a muntar el nostre tàndem amb les bieles Hawk.

 

Cal dir que les bieles Rotor Components Hawk van en conjunt amb l’eix de pedalierHawk Axle” que fa a la vegada de suport directe per als plats “Rotor Direct Mount” en acabat QRing si el volem ovalat o NoQ si el volem rodó. En el cas de les bieles de Timing per al pilot del tàndem, sempre hauran de ser plats rodons NoQ de forma que en la nostre combinació hem triat un plat per a 1X de forma que es molt difícil que la cadena es descabalqui de les dents d’aquest plat ja que tenen la diferencia de 1 dent ample seguit de 1 més estret que en combinació amb una alçaria superior dels mateixos dents aseguren aquest engranatge.

  

Aquestes bieles estàn pensades per a cobrir les necessitats dels usuaris que li imflingiràn un tracte més dur o abussiu per a Enduro, Freeride o Descens de forma que la amplia combinació de longitut de bieles, amplària d’eixos o la amplia varietat de plats les fan ser una de les millors opcions i més variades del mercat.

 

Un detall final de la seva qualitat d’acabats son els protectors de biela “Bumper set” de goma que porten situats a la part central de la biela per a evitar danys quan poguem golpejar la biela amb els turmells o el seu desgast pel roçament amb la sabatilla i els protectors dels extrems de les bieles que evitaràn danyarles quan impactem contra els obstacles que poguem trobar al terra o a baixa alçaria i aquests protectors els podreu adquirir en els 7 colors més habituals per a que trobeu la combinació adient per a la vostre bicicleta!

 

En el nostre cas, hem muntat les bieles Rotor Components Hawk al Tàndem Kinethic Enduro 2017 i ho hem fet sobre un pedalier BB92 també de Rotor Components, asegurant així el bon funcionament del conjunt i una suavitat de gir a l’alçaria de qualsevol biela per a un ús més general o fins i tot de carretera.

 

En marxa trobarem que la rigideç està més que garantida gracies al seu eix de 30 mm. i un encaix estriat del mateix estil que l’encaix entre una roda lliure i un cassette tradicional que de fet, també es un mecanisme infal·lible per a que les bieles sempre encaixin a la possició que ho han de fer.

 

La precisa transmissió de força i moviments entre els pedals i la cadena fan que ens poguem concentrar únicament a pilotar, sense haver de vigilar pels peus o l’equil·libri a les zones complicades.

 

Els protectors de goma compleixen amb la seva utilitat a la perfecció, havent-nos permès lliurar difícils passos tècnics sense danys majors tant pels nostres peus com per a la integritat de les pròpies bieles devant dels impactes rebuts i li aporten una imatge única.

 

 

Galeria dimatges de Rotor Components Hawk.

 

 

Fitxa técnica

Pes: 506 + 133 gr.

Color: Negre, rosa, vermell, taronja, verd, groc o blau.

 

PVP: 219,99 + 49,99 €.

 

 

Web: Rotor Bike Components.

 

Distribueix : Bike Motiv.

 

 

 

Publicat el 14/11/17.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F