http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Maillot Rotor  

 

Com ja hem comentat en moltes ocasions, Rotor Bike Components es una empresa de Madrid especialitzada a la transmissió de la nostre potencia cap a la roda a través de les seves bieles, plats, cadenes i ara ja també dispossen d’un grup hidràulic complert per a carretera o uns espectaculars bujes que acaben de presentar juntament amb els potenciometres per a totes les modalitats del ciclisme.

 

Com a complement ideal per als seus productes d’alta gama, Rotor també compta amb uns conjunts de Jaqueta i Culotte llarg o Maillot i Culotte curts d’alta qualitat per a que poguem pedalar el més cómode possible gracies als seus acabats, que faràn que oblidem el fet de que anem vestits.

 

El conjunt de màniga curta que hem possat a prova, el podeu trobar en combinació de colors Negre/Gris o Negre/Blanc amb una imatge espectacular i en talles entre la petita XS i la més gran XL, que realment son una mica justes, de forma que ús recomanem triar 1 talla més de la que useu habitualment per a anar més còmodes.

 

La confecció d’aquest maillot està feta a partir de 9 peces 100 % Poliester que s’adapten a les formes naturals del tors sense cap mena de problema i compta amb les típiques 3 butxaques posteriors a la zona lumbar + 1 butxaca petita amb cremallera situada sobre la butxaca central lumbar, per la seva part exterior, que es ideal per a situar les Claus, documentació o els diners que haguem de portar de forma segura.

 

Els acabats d’alta qualitat com la cremallera de 3/4  per als dies càlids, les silicones a braços i cintura o les gomes per a mantindre les 3 butxaques compactades demostren les intencions de la marca també per a la seva línea de roba.

 

En marxa dona la sensació de ser una segona pell, s’adapta perfectament a les formes del tors i gracies a la silicona tant de les mànigues com de la cintura, es mantindrà perfectament col·locat a la possició que ens el possem.

 

A la zona lumbar, com ja hem comentat, trobarem les típiques 3 butxaques amb unes dimensions correctes per a possar-hi el bidò, la càmera de recanvi, la multieina o el que poguem precissar al llarg de la ruta. A aquestes 3 butxaques, s’hi afegeix també una petita butxaca exterior amb cremallera situada just a la part central. Aquesta petita butxaca serà ideal per a portar la documentació, Claus de casa o diners, ja que al quedar a la part més exterior i per tant allunyada del nostre cos, quedarà lluny de la part suada per la nostre transpiració.

 

Aquest es un maillot ideal per als dies càlids estiuencs ja que la seva correcta transpiració i tallatge eviten qualsevol tipus de problema derivat de la sel·lecció correcta de la roba durant l’exercici físic.

 

Estéticament també podem dir que el model Negre/Gris llueix molt i tothom que ensvist així hocomentat, tot i que com ja sabem... Cadascú el seu gust i preferencies, però a nosaltres també ens encanta com queda!

 

 

Galeria dimatges de Maillot Rotor Components.

 

 

Fitxa técnica

Pes: 159 gr.

Talla : XS, S, M, L o XL.

 

Color: Negre/Gris o Negre/Blanc.

 

PVP: 64,90 €.

 

 

Web: Rotor Bike Components.

 

Distribueix : Bike Motiv.

 

 

 

Publicat el 17/05/18.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F