http://www.tandemdh.com/TDH-Logo-203mmcopia.png

           

Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

TEST DE MATERIALS

Bossa d’hidratació Uswe Sports Airborne 3 

 

A Sweden també saben fer les coses be… Molt be… I la gama de productes d’Uswe Sports n’es una bona prova! Aquesta marca sueca, nascuda al 2007 per fer més cómodes els trajectes a peu gracies a la possibilitat d’hidratarse fàcilment, no va trigar gaire en adequar els seus productes a les necessitats dels usuaris del sector del motociclisme i posteriorment als ciclistes. Aquesta es una marca creada per esportistes i pensada per a esportistes.

 

El seu concepte “No Dancing Monkey” es basa en un chasis suportat per 4 punts de suspensió que alliberan la pressió sobre l’espatlla i s’adapten perfectament a la morfología del tors tant masculí com femení de forma que amb 1 sol punt de tancament situat al mig del pectoral i ajustant les cintes de subjecció, aconseguirem una integració total entre la bossa d’hidratació i els nostres moviments.

 

Per a una major comoditat en marxa dispossa d’un panell posterior altament ventilat gracies també a les cintes antilliscants d’escuma que canalitcen la ventil·lació cap a l’esquena.

 

La bossa exterior desmuntable amb 4 punts d’ancoratge ens servirá per a portar cómodament aquells petits recanvis que poguem necesitar durant la ruta, multieines, barretes energétiques o gels, la càmera d’acció mentres no la usem o allò que no volguem carregar a les butxaques de la roba i gracies als 4 punts d’ancoratge ràpid, en uns segons la separem de la bossa principal i podem tindre una bossa més fina i lleugera per als dies o rutes que poguem fer sense necessitat de carregar tants extras.

 

El dipòsit de 1,5 litres per a líquids dispossa d’una obertura tant amplia com el propi dipòsit gracies a un mecanisme de seguretat que amb una peça lliscant ens permet mantíndrel totalment tancat herméticament durant l’ús o obrirlo fàcilment per a omplir o netejar el seu interior. La conexió amb el tub que dispossa de la válvula de tancament al seu extrem també es desmuntable i gracies a una vàlvula de conexió amb un botò de seguretat, podrem separar les 2 parts ràpidament sense problemas amb tant sols premer aquest botò.

 

La bossa Airborne 3 també dispossa d’una butxaca interior al compartiment principal per a col·locar el móvil, documentació, Claus o altres objectes petits que quedaràn guarits de les inclemencies externes tot i que aquesta butxaca interior no es totalment resistent a l’aigua.

 

En marxa sorprèn molt la facilitat d’ajustament i la comoditat d’ús d’aquesta bossa ja que es tant compacta i s’adapta tant be a la morfologia humana que un cop ajustades les cintes de subjecció ens oblidarem de portarla fins al mateix moment en que precisem del beure i agafem el tub de sortida per a fer-ho.

 

L’ajustament es realitza gracies a 1 sol punt de connexió de forma rodona i molt amplia, que un cop conectat a la part central del tors té suficient llibertat per a que les seves 2 parts girin entre si uns graus d’inclinació entre el que seria la vertical lateral de l’espatlla amb la cadera corresponent. A cada espatlla també disposa d’un ample velcro que com es lògic ajustarem sense cap complicació en un simple moviment i allà mateix quedarà fixat.

 

El reduït tamany fa que aquesta sigui una de les bosses d’hidratació més compactes que coneixem i allibera la zona baixa de l’esquena per a permetre l’accés a les butxaques posteriors del Maillot si s’escau i un gran punt a favor del seu ús en tàndem es la possibilitat de ser portada pel pilot del tàndem sense evidenciar una gran pèrdua d’espai just devant de la cara del copilot.

 

La capacitat de líquid del dipòsit es equivalent a un parell de bidons de tamany gran de forma que per a rutes tipus marató encara gaudirem de suficient líquid per a finalitzar en bones condicions, però per a aquells que realitzeu travesses de major recorregut o viatges de diverses jornades, ja serien recomanables altres models de major capacitat tant de líquid com de càrrega.

 

Per als que practiquem enduro també disposa a la part exterior d’uns elàstics ajustables que ens serviràn per a poguer lligar tant el casc integral com el casc sense morrera o fins i tot la morrera desmuntable (sense el casc) de forma que podrem seguir pedalant sense cap molèstia o “efecte pèndol” ja que la seva integració també està molt ben aconseguida.

 

Aquesta bossa també disposa dels adients reflectants a les zones de millor visibilitat per a que en condicions de poca lluminositat també ens puguin veure els vehicles que ens envolten.

 

 

Galeria dimatges d’Uswe Sports Airborne 3.

 

 

Fitxa técnica

Pes: 593 gr.

Color: Negre o Negre/Rosa.

 

PVP: 119,90 €.

 

 

Web: Uswe Sports.

 

Distribueix : Mundo Talio.

 

 

 

Publicat el 06/12/17.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

Twittear Seguir a @TandemDH  http://ignaciosantiago.com/wp-content/uploads/2012/12/socializa-tu-pagina-web-botones-plugins-y-widgets-oficiales-de-Facebook.png  http://www.tandemdh.com/youtube.jpg  Contact us

 

logos

 

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicioReturn to index

http://www.tandemdh.com/copyright.png

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F